П`ятниця, 29.03.2024, 13:10
Вітаю Вас Гість | RSS

Олено-Косогорівська філія НВК "ЗШ I ступеню -ДНЗ"

Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 62
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Жовтень » 15 » "Джентельмени" чи "Леди"?
09:34
"Джентельмени" чи "Леди"?
2 жовтня в усіх українських школах відзначався День працівнників освіти, який офіційно святкується в першу неділю жовтня.
Зазвичай у цей день вчителі приймають вітання від своїх вихованців, які дарують їм квіти та інші подарунки, влаштовують концерти, малюють барвисті стінгазети і, за традицією, проводять день самоврядування.
 А в Оленокосогорівській школі вперше відбулася розважально-інтелектуальна шоу - програма "Хто зверху?" і одразу захопила глядачів та учасників гумором та цікавими конкурсами. Змагалися дві команди: "Джентельмени" та "Леді" у складі вчителів та учнів.
Капітан жіночої команди і водночас заступник директора з навчально- виховної роботи Марина Володимирівна Молодченко зібрала разом - молоду та амбітну вчительку англійської мови Юлію Олександрівну Вірван, найкращу футболістку школи Антоніну Протасову та найкмітливішу ученицю нашої школи Олену Грабенко. Дівчата спробували здобути перемогу над командою чоловіків під  керівництвом вчителя  англійської мови Віталія Валерійовича Гончаренка. До складу команди увійшли – найерудованіший вчитель математики Євген Олександрович Соф'янчук, Генерал нашої школи Сергій Геічан та найсильніший учень нашої школи Іван Дубів.
Змагання ділилися на раунди, що складалися з різних конкурсів. Найцікавіші серед них були такі, як: дати відповіді на запитання(«чоловік чи жінка»), відгадати пісню, яку показують за допомогою жестів, дівчатам -забити цвяхи,  а хлопцям - нафарбувати нігті, розставити хлопців відповідно до їх ваги у першому класі, а дівчат – відповідно до довжини волосся. Змагання були дуже різними, тому учасники проявили усі свої таланти. Атмосфера просто захоплювала всіх присутніх гостей та глядачів цієї непростої гри-суперечки. Прихильники кожної з команд викрикували їхні гасла та аплодували, щоб підтримати свого фаворита.
Але Прекрасна половина школи показала, що має волю до перемоги і викладалась на 101%. Це й дало змогу обійти команду "Джентельменів" і посісти перше місце у змаганнях,з чим ми їх і вітаємо.
Переглядів: 532 | Додав: GR@NATA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031