П`ятниця, 29.03.2024, 04:29
Вітаю Вас Гість | RSS

Олено-Косогорівська філія НВК "ЗШ I ступеню -ДНЗ"

Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 62
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Лютий » 22 » П`ять днів присвячених історії !
09:14
П`ять днів присвячених історії !

Під таким гаслом з 15 по 20 лютого пройшов тиждень історії у Оленокосогорівському НВК під керівництвом вчителя історії Наталі Михайлівни Грабенко.
На відкриття предметного тижня завітала давня Богиня  історії – Кліо, яка передала школярам Ключ до «Країни історичних знань» вона запросила здійснити «Подорож сторінками людства» під час якої передбачалося проведення різноманітних заходів, патріотичних експедицій, пізнавальних програм, конкурсів.
Перший день подорожі був присвячений річниці Революції Гідності.
Учні та викладачі в скорботі схилили низько голови перед пам’яттю людей, яких було вбито у мирний час ХХІ століття, згадали про Героїв «Небесної Сотні» - мужніх громадян Української держави, справжніх її синів і дочок, порядних, чесних, відважних. Школярі закликали пам’ятати: рік назад народилася нова Україна!  Якою вона буде залежить тільки від нас.
На підвіконні палахтить
Скорботи полум’я священне –
То свічка пам’яті горить
За всіх безвинно убієнних...
У рамках цього тижня були проведені «Конкурси  та випуски стіннівок на історичну тематику», Інтелект-шоу «Я знаю і люблю свою країну!», Урок-екскурсія «Заходи гетьманів щодо захисту інтересів Гетьманщини», урок-екскурсія «Візит на Олімп», розгадування кросвордів та ребусів, проведення інтелектуальної історичної гри «Зоряна година», де учні показали свої здібності.
Програма тижня була насиченою, адже завдання було не просто оцінити рівень історичних знань, а й дати максимум нових знань і вражень, позитивних емоцій.  І як підсумок – «Вітання переможців», якого з нетерпінням чекали всі. Високий рівень знань та умінь, креативність, кмітливість, винахідливість, допитливість у вивченні та досліджені історичного минулого проявили: Протасова Антоніна - учениця 11 класу, Самокрайня Юлія  – учениця 11 класу, Гурова Карина та Грабенко Олена - учениці 8 класу. «Знавцями історії» став класний колектив 5 класу.   Тиждень історії в школі завершився. Та не закінчилася ретельна щоденна підготовка до такого свята-звіту, яка чекає на всіх учнів наступного року.
Тож, вперед, за новими знаннями, за  успіхами в навчальному році!

Переглядів: 420 | Додав: GR@NATA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29