П`ятниця, 26.04.2024, 06:20
Вітаю Вас Гість | RSS

Олено-Косогорівська філія НВК "ЗШ I ступеню -ДНЗ"

Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 62
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
Рій "НЕСКОРЕНІ" Оленокосогорівського НВК І - ІІІ ступенів прийняли активну участь в районному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

Переглядів: 314 | Додав: GR@NATA | Дата: 10.05.2017 | Коментарі (0)

       З початком акції «За чисте довкілля» учнівський та педагогічний колектив Оленокосогорівського НВК, працювали над благоустроєм території пов’язаної з подіями Другої світової війни – упорядкували братську могилу на сільському цвинтарі. Прибрали прилеглу до школи  територію, «Чисте  довкілля».

    

Переглядів: 331 | Додав: GR@NATA | Дата: 10.04.2017 | Коментарі (0)

З 3 по 7 квітня в нашому навчальному комплексі проходила XII Всеукраїнська благодійна акція "Серце до серця".

Мета акції: зібрати кошти на придбання медичного обладнання для дітей з вадами зору  у дитячі обласні лікарні  України. Оленокосогорівський НВК  не стояв осторонь. Протягом тижня волонтери школи збирали кошти.

Велика подяка усім небайдужим учням, батькам, педагогам, які долучились до Акції і кожною своєю гривнею наблизились до здійснення мрії хворої дитини.

Бажаємо усім бути милосердними та здоровими!

      

Переглядів: 291 | Додав: GR@NATA | Дата: 07.04.2017 | Коментарі (0)

На виконання наказу начальника відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської РДА від 30.03.2017 року № 114 «Про організацію та проведення в районі фізкультурно-оздоровчих заходів «Рух заради здоров’я» 07 квітня в Оленокосогорівському НВК проведено ряд заходів, головною метою яких була пропаганда активного способу життя, як одного із чинників гармонійного розвитку людини.

Під керівництвом вчителя фізичної культури Живаги Н.І. учні одночасно виконали нехитрі фізичні вправи з корегуючої гімнастики. Класні керівники 1 – 9 класів підготували бесіди, виховні години відповідно до вікових категорій на тему: «Найбільше багатство – здоров’я», «Корисні звички-запорука здоров′я», «До країни здоров’я», «Краса і здоров’я», «Бережіть своє здоров’я, воно є цінний скарб». На всіх уроках проводилися фізкультхвилинки з метою ефективного

 і активного відпочинку під час проведення малорухомих занять. Вчителі початкових класів залучили учнів 1-4 класів до участі у спортивній естафеті «Веселі старти».

Сподіваємось, після участі у оздоровчих заходах «Рух заради здоров’я » , наші учні будуть дбайливіше ставитись до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя.

         

... Читати далі »
Переглядів: 306 | Додав: GR@NATA | Дата: 07.04.2017 | Коментарі (0)

    

24 березня в Оленокосогорівському НВК відбулася конференція для учнів 8-9 класів під назвою «Реформація і сучасна історія України» присвячена 500-річчю Реформації. Розпочала конференцію вчитель історії Грабенко Н.М. яка розповіла дітям, що 2017 рік  - рік Реформації, про це зазначено в Указі Президента «Про відзначення 500 – річчя Реформації». Під час конференції учні захистили свої проекти «Мартін Лютер – батько Реформації». Для 5-7 класів була проведена віртуальна екскурсія «Шляхами Реформації»


Переглядів: 344 | Додав: GR@NATA | Дата: 24.03.2017 | Коментарі (0)

У Оленокосогорівському НВК вчителі початкових класів  Гурчак Л.В. та Городецька О.Л. разом із  учнями  виготовили та обладнали інформаційний куточок «Юний рятівник» з метою виховної роботи, спрямованої на запобігання пожежам від дитячих пустощів з вогнем, а також набуття навичок особистої безпеки в разі виникнення пожежі.

          

Переглядів: 331 | Додав: GR@NATA | Дата: 22.03.2017 | Коментарі (0)

Нове державне свято – День українського добровольця, 14 березня, відзначили в Оленокосогорівському НВК І – ІІІ ст. День українського добровольця встановлений 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

Серед запланованих до цього дня заходів у нашому навчальному закладі була проведена інформаційна лінійка для ознайомлення з постановою Верховної  Ради України про нове державне свято. Класні керівники провели ряд  бесід про масові акції громадського протесту в Україні, що відбувалися у листопаді 2013 року – лютому 2014 року, та про участь в них добровольчих формувань. Для учнів 7-9 класів була проведена виховна година на тему «Вічно живим» кл. керівник Ковблюк В.М., для 1-5 класів «Україна пам’ятає подвиг солдата» кл. керівник Городецька О.Л., переглянули  світлини  «Самооборона – добровольці Майдану»  кл. керівник Грабенко Н.М.

Переглядів: 350 | Додав: GR@NATA | Дата: 14.03.2017 | Коментарі (0)

У рамках тижня української мови та літератури, в Оленокосогорівському НВК було проведено загальношкільне свято «Святе ім’я Тараса Шевченка».
Метою заходу було показати значимість постаті Кобзаря для усього людства.
Затамувавши подих присутні слухали про Шевченка не лише як борця, а й ніжного і вразливого душею, чистого серцем лірика. Під час проведення свята учнями було прочитані напам’ять вірші великого поета, прозвучали пісні на слова Т.Шевченка у виконанні сучасних співаків, були інсценізовані уривки з поем митця.
Діти з цікавістю переглянули фрагменти кінофільмів про нелегке життя Т.Шевченка.
Життєвий і творчий шлях Кобзаря, творча спадщина митця, поетичні рядки його творів нікого не залишили байдужими.
Переглядів: 328 | Додав: GR@NATA | Дата: 09.03.2017 | Коментарі (0)

Неможливо виховати особистість без опори на багатовікову культуру народу, без встановлення зв’язків з нашим національним корінням. І тому 24 лютого в нашій школі було проведено свято Масляної. Воно відноситься до найбільш улюблених подій в річному календарі. Масляна – це останній тиждень перед найважливішим, Великим постом. Учні 9 класу разом з вчителем історії  Грабенко Н.М. ознайомили всіх присутніх з історією та традиціями свята, організували продовження святкування на шкільному майданчику. Виготовили опудало, як символ проводів зими і зустрічі весни, розклали навколо нього багаття і допомогли молодшим школярам організувати святковий хоровод. Все свято супроводжувалось музикою, іграми, піснями. Свято Масляної стало яскравою і незабутньою подією для дітей. 
... Читати далі »
Переглядів: 348 | Додав: GR@NATA | Дата: 24.02.2017 | Коментарі (0)

20 лютого в Оленокосогорівському НВК  був проведений круглий стіл на тему: «У світі визнавали, а вдома катували… Міжнародна підтримка Гельсінського руху».

Модератором круглого столу була класний керівник 9 класу Живага Н.І., яка виступила з презентацією «Українська гельсінська група у схемах і персоналіях», що  стосувалася проблем заснування, мети, завдань, складу членів та форм діяльності гельсінців; питання заснування та розвитку в Україні правозахисного руху, зокрема діяльності Української гельсінської групи у відстоюванні прав людини в СРСР, що в свою чергу дає змогу розкрити злочинну суть радянської тоталітарної системи та виявити можливості законного протистояння випадкам порушення прав людини.

Після презентації учасники заходу мали змогу обговорити те , що спілка сприяє розвитку гуманного суспільства, що базується на повазі до людського життя, гідності та гармонійних стосунків між людиною, державою і природою через створення платформи для співпраці між членами Спілки та іншими учасниками правозахисного руху.
Учасники круглого столу відзначили  актуальність  проблеми, зробили висновок, що стало найбільш впливовою правозахисною організацією України.

Хотілося б сподіватися, що про гідність і свободу українського народу ми згадуємо не лише під час визначних подій, а будемо відстоювати ці найвищі цінності у своєму повсякденному житті і праці на благо кожної української сім’ї і всього українського народу. Слава Україні!

... Читати далі »
Переглядів: 361 | Додав: GR@NATA | Дата: 20.02.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 »

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930